Aplicacions

L'Empresa

Senso - Milpunts S.L. és una realitat industrial que neix amb la àmplia experiència de professionals en el sector del control de processos industrials. La nostra oferta són solucions al voltant del control de temperatura i pressió en processos industrials, en processos específics de injecció de plàstics així com aportar solucions a qualsevol part calefactada de un motlle de injecció (colades calentes, mecanizats, sensors de temperatura, elements calefactors, boquilles de injecció, etc...)

Missió

 “Oferir la millor solució per a cada aplicació i cade client"

La nostra missió és la d'oferir la millor solució tècnica per a cada aplicació. Des de Senso, conscients de les exigències dels mercats actuals, estem compromesos a oferir productes fiables que compleixin totes les exigències dels nostres clients.

La nostra política és la d'invertir contínuament en innovació. Només així podem oferir productes que segueixin l'evolució del mercat. Amb això, després d'escoltar les exigències dels nostres clients, oferim la millor solució per a cada cas
.

 
Visión

 A Senso, volem seguir invertint en:
- Escoltar sempre les necessitats del mercat per tal d'oferir la millor resposta i cobertura comercial per als nostres clients.
- Formació del nostre equip humà per millorar la resposta de la companyia
- Crear valor afegit per al bé de la comunitat
- Respectar el medi ambient i invertir en disminuir el consum innecessari de recursos naturals.